Malatya Deprem - Deprem Son Dakika Bilanco Ne Elazig Malatya Depremi Dakika Dakika Gelismeler : Afad verilerine göre malatya'da saat 10:31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığından (afad) edinilen bilgiye göre, saat 23.52 . Deprem kısa süreliğine korkuya yol açtı. Malatya'da sabah 10.31.51 sıraların da deprem oldu. Son dakika deprem haberi malatya pütürge'den geldi. Malatya'da 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem kısa süreliğine korkuya yol açtı. Malatya Da Deprem Afad Kandilli Son Depremler Bafra Gundem
Malatya Da Deprem Afad Kandilli Son Depremler Bafra Gundem from www.morrmag.com
Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. Malatya'da 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı yerin 6.99 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Elazığ'da 2020 yılında yaşanan deprem sonrası, malatya'da hasar gören evlerin yerine toki̇ tarafından inşa edilen konutların bir kısmı . Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi̇. Son dakika haberine göre malatya'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Malatya'da sabah 10.31.51 sıraların da deprem oldu. Deprem kısa süreliğine korkuya yol açtı.

Afad verilerine göre malatya'da saat 10:31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

Son dakika haberine göre malatya'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre malatya'da saat 10:31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığından (afad) edinilen bilgiye göre, saat 23.52 . Malatya'da sabah 10.31.51 sıraların da deprem oldu. Elazığ'da 2020 yılında yaşanan deprem sonrası, malatya'da hasar gören evlerin yerine toki̇ tarafından inşa edilen konutların bir kısmı . Son dakika deprem haberi malatya pütürge'den geldi. Sarsıntı yerin 6.99 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Malatya'da 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. Naci görür, malatya ve tokat'ta meydana gelen depremleri değerlendirirken, malatya'da ciddi büyüklükte bir deprem . Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi̇. Deprem kısa süreliğine korkuya yol açtı.

Elazığ'da 2020 yılında yaşanan deprem sonrası, malatya'da hasar gören evlerin yerine toki̇ tarafından inşa edilen konutların bir kısmı . Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. Malatya'da sabah 10.31.51 sıraların da deprem oldu. Son dakika haberine göre malatya'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Naci görür, malatya ve tokat'ta meydana gelen depremleri değerlendirirken, malatya'da ciddi büyüklükte bir deprem .

Elazığ'da 2020 yılında yaşanan deprem sonrası, malatya'da hasar gören evlerin yerine toki̇ tarafından inşa edilen konutların bir kısmı . Malatya Da Deprem Bilancosu 5 Olu 91 Yarali Yeni Safak
Malatya Da Deprem Bilancosu 5 Olu 91 Yarali Yeni Safak from img.piri.net
Deprem kısa süreliğine korkuya yol açtı. Elazığ'da 2020 yılında yaşanan deprem sonrası, malatya'da hasar gören evlerin yerine toki̇ tarafından inşa edilen konutların bir kısmı . Son dakika haberine göre malatya'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Malatya'da 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberi malatya pütürge'den geldi. Sarsıntı yerin 6.99 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi̇. Afad verilerine göre malatya'da saat 10:31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

Malatya'da sabah 10.31.51 sıraların da deprem oldu.

Sarsıntı yerin 6.99 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Deprem kısa süreliğine korkuya yol açtı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığından (afad) edinilen bilgiye göre, saat 23.52 . Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. Son dakika haberine göre malatya'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Naci görür, malatya ve tokat'ta meydana gelen depremleri değerlendirirken, malatya'da ciddi büyüklükte bir deprem . Elazığ'da 2020 yılında yaşanan deprem sonrası, malatya'da hasar gören evlerin yerine toki̇ tarafından inşa edilen konutların bir kısmı . Malatya'da 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi̇. Son dakika deprem haberi malatya pütürge'den geldi. Malatya'da sabah 10.31.51 sıraların da deprem oldu. Afad verilerine göre malatya'da saat 10:31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

Afad verilerine göre malatya'da saat 10:31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Son dakika deprem haberi malatya pütürge'den geldi. Sarsıntı yerin 6.99 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Malatya'da sabah 10.31.51 sıraların da deprem oldu. Naci görür, malatya ve tokat'ta meydana gelen depremleri değerlendirirken, malatya'da ciddi büyüklükte bir deprem .

Deprem kısa süreliğine korkuya yol açtı. Son Dakika Denizli Nin Ardindan Malatya Da Da Deprem Gundem Haberleri
Son Dakika Denizli Nin Ardindan Malatya Da Da Deprem Gundem Haberleri from im.haberturk.com
Sarsıntı yerin 6.99 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Son dakika haberine göre malatya'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Naci görür, malatya ve tokat'ta meydana gelen depremleri değerlendirirken, malatya'da ciddi büyüklükte bir deprem . Malatya'da sabah 10.31.51 sıraların da deprem oldu. Son dakika deprem haberi malatya pütürge'den geldi. Deprem kısa süreliğine korkuya yol açtı. Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi̇.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi̇.

Son dakika deprem haberi malatya pütürge'den geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi̇. Malatya'da 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı yerin 6.99 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Naci görür, malatya ve tokat'ta meydana gelen depremleri değerlendirirken, malatya'da ciddi büyüklükte bir deprem . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığından (afad) edinilen bilgiye göre, saat 23.52 . Malatya'da sabah 10.31.51 sıraların da deprem oldu. Son dakika haberine göre malatya'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Elazığ'da 2020 yılında yaşanan deprem sonrası, malatya'da hasar gören evlerin yerine toki̇ tarafından inşa edilen konutların bir kısmı . Afad verilerine göre malatya'da saat 10:31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Deprem kısa süreliğine korkuya yol açtı.

Malatya Deprem - Deprem Son Dakika Bilanco Ne Elazig Malatya Depremi Dakika Dakika Gelismeler : Afad verilerine göre malatya'da saat 10:31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.. Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığından (afad) edinilen bilgiye göre, saat 23.52 . Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi̇. Naci görür, malatya ve tokat'ta meydana gelen depremleri değerlendirirken, malatya'da ciddi büyüklükte bir deprem . Sarsıntı yerin 6.99 kilometre derinliğinde gerçekleşti.